Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu

Vizyon: Öğrenen birey, öğrenen ve üreten organizasyon anlayışı ile gezi, gözlem, inceleme ve bilimsel araştırma yaparken her türlü teknolojiden yararlanan globalleşen ve önemli olayların yaşandığı dünyadaki gelişmeleri takip eden öğrencilere sahip olmak.

Misyon: Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA SERVİS HİZMETİ İLGİLİ FİRMALAR TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YOK
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA SHORT TRACK, KARETE, SANTRANÇ V.S KURSLARI AÇILMAKTA OLUP BU BRANŞLARDA TÜRKİYE GENELİ BAŞARILAR YAKALANMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ KAYIP RİMBA ARANITOR YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR.
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA YÖNETİM TARAFINDAN Z-SINIF PROJESİ ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.YİNE OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK PROJESİ KAPSAMINDA BEYAZ BAYRAK KAZANMIŞTIR.
Kontenjan Bilgileri: YOK

Telefon - 0442 3420300

WEB - https://erzurumtobb.meb.k12.tr

Adres - Adnan Menderes Mahallesi 95.Sokak No46 Palandöken/ ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Erzurum merkez Palandöken Belediyesi sınırları içinde olup, şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.Çevrede ve Yıldızkent bölgesinde kiralık konut bulmak mümkündür.

Adres - Adnan Menderes Mahallesi 95.Sokak No46 Palandöken/ ERZURUM

Ulaşım Okulumuza ulaşım problemi yoktur. Her 5-10 dakikada bir minibüs ve otobüsler okulumuza 100 metre mesafeden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erzurum merkez Palandöken Belediyesi sınırları içinde olup, şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.